Lifestyle Showbiz Te gjitha TIP top

Vajzë e ka Inisi, po Coco s’i paska lënë gjë tezes


Nëse deri më sot ke menduar që Coco Antonel është kopje e Inisit, e ke pasur gabim. Coco është në fakt kopje e tezes së saj Ingritit që s`i paska lënë gjë.

(Postimi i Ingritit në Instagram)

Aq të ngjashme janë sa edhe Inisit i është dashur ta pranojë dhe i ka komentuar: “Po që më ngjan me Coco Antonel tek kjo foto”. Sytë, ngjyra e tyre, kaçurrelat, gjithçka si tezja.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije.