Lifestyle Showbiz Te gjitha TIP top

Vajzat i hoqën të zezat dhe na treguan: Jam po aq elegante edhe me të bardha


Të gjitha në “Golden Globes” parakaluan në tapetin e kuq me fustanë të zinj. Me përjashtim të shumë pak rasteve, pjesa më e madhe e vajzave respektuan kodin e veshjes së eventin. U zgjodh e zeza për sensibilizim për dhunën ndaj grave. Përpos vlerës simbolike e dimë që e zeza të tregon elegante.

(Angelina Jolie, foto nga Getty)
(Kate Bosworth, foto nga Getty)

Megjithatë, që nga Angelina Jolie, e deri te Diane Kruger, i hoqën të zezat katër ditë më pas. Në tapetin blu të “Critics Choise Awards”, pjesa më e madhe u veshën me të bardha. E bënë me fjalë, apo ishte rastësi këtë herë, s`na thanë gjë. Ama na e vërtetuan se janë elegante me të zezë a të bardha qofshin veshur.

(Olivia Munn, foto nga Getty / Kevin Winter)
(Diane Kruger, Getty / Frazer Harrison)
Emma Roberts, foto nga Getty / Steve Granitz
(Greta Gerwig, foto nga Getty / Frazer Harrison)

Përshtatur nga: The Sun

F.H/Tiranapost.al

Na kontaktoni: 0684084690 /email: [email protected]