Lifestyle Showbiz Te gjitha TIP top

U martuan, po tani kur do bëhen me fëmijë Afërdita dhe Jakub?


Siç është zakoni këtej nga ne, me t`u martuar, çiftit i kërkohet fëmija. “Hë, kur do ta bëni një fëmijë?”

(Foto nga Instastory)

E pyetën edhe Afërdita Dreshajn në një intervistë të shkurtër në Instastoryn e saj dhe ajo u përgjigj: “Kam marrë më shumë se 20 pyetje në lidhje me këtë. Ne i duam shumë fëmijët, por tani për tani po shijojmë njëri-tjetrin”.

Kështu që çifti është ende në mjaltin e muajve të parë të martesës. Po shijojnë shoqërinë e njeri-tjetrit, ndërkohë që fëmija do vijë në kohën e duhur.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije.