Botë Te gjitha

U ankuam me Princin George, por Princesha e Suedisë qenka mistrece e vërtetë


Është e lehtë të mendosh së anëtarët e familjeve mbretërore kanë gjithçka, kanë para, pushtet, rroba, njerëz në gatishmëri e çdo gjë tjetër. Por disa foto të publikuara nga princesha e adhuruar e Suedisë, Princesha Leonore e cila ndodhej ne një event të motrës së saj së bashku me fëmijët treguan qartë se fëmijët mbretërorë nuk janë më ndryshe sesa fëmijët e thjeshtë.  ndryshe nga të bërtiturat e princit George, këto të Suedisë janë kapur në momente ku sjellja e tyre i bën të rriturit të ndihen pak më në siklet.

(Picture: SVT1) When they stepped out in their finery to celebrate her second daughter's christening on Friday, Sweden's Princess Madeleine and her brood looked every inch the perfect family. But footage from inside the ceremony reveals how the glamorous Princess' oldest child, Leonore, is no different to any other four-year-old - as she's seen rolling barefoot in the church aisle having apparently grown restless during the mass. Cameras captured the adorable blonde princess lolling flat on her back with her legs in the air as the ceremony to mark the arrival of her baby sister, Princess Adrienne, presided over by Archbishop Antje Jackel?n, rumbled on. Her financier father, Christopher O'Neil, appears frozen in indecision in the clip as his daughter playfully rolls around directly in front of the altar, while her mother - occupied by holding baby Adrienne, has to settle for throwing a sharp look in their direction.

Foto nga brenda ceremonisë tregojnë princeshën katër vjeç e cila loz dhe shtrihet para hollit të Kishës, duke ngritur këmbët në ajër, ndërsa kryepeshkopi Antie Jackelen vazhdon ceremoninë për të pagëzuar ardhjen në jetë të fëmijës, princeshës Adrienne. Babai i saj, Christopher O’Neil, duket i pasigurt  dhe duke pritur se mos katër vjeçaria bën ndonjë gabim fatal. Ndërkohë që videoja e publikuar është parë më shumë se 80 mijë herë.Familja mbretërore suedeze mbërriti në Drottningholm Palace Chapel, jashtë Stokholmit, të premten e kaluar për të pagëzuar princeshën Adrienne.

Princesha është fëmija i tretë për Princeshën Madeleine dhe bashkëshortin e saj Christopher O’Neil, të cilët janë gjithashtu prindër të dy vjeçarit Nicolas./ Marrë nga Metro, përshtatur për Tiranapost.al Elisa Bajrami. 

(Picture: SVT1) When they stepped out in their finery to celebrate her second daughter's christening on Friday, Sweden's Princess Madeleine and her brood looked every inch the perfect family. But footage from inside the ceremony reveals how the glamorous Princess' oldest child, Leonore, is no different to any other four-year-old - as she's seen rolling barefoot in the church aisle having apparently grown restless during the mass. Cameras captured the adorable blonde princess lolling flat on her back with her legs in the air as the ceremony to mark the arrival of her baby sister, Princess Adrienne, presided over by Archbishop Antje Jackel?n, rumbled on. Her financier father, Christopher O'Neil, appears frozen in indecision in the clip as his daughter playfully rolls around directly in front of the altar, while her mother - occupied by holding baby Adrienne, has to settle for throwing a sharp look in their direction.

Image result for Princess Leonore