• Shqip
 • English
 • E shtunë, 19 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • My Tirana Të gjitha

  Tre ditë pa drita në Tiranë, ja oraret dhe zonat


  Disa lagjeve të kryeqytetit do të mungojë energjia elektrike në ditët në vijim. Njoftimi është dhënë nga OSHEE, që sqaron se energjia do të mungojë nga data 19 deri më datë 21 shtator. Shkak i ndërprerjes janë bër punimet për rikonstruksionin e kabinave. Më poshtë OSHEE sqaron edhe lagjet dhe oraret kur do të mungojë energjia.

  19 shtator

   

  09:00-13:00

   

  Krrabë, Pashkashesh, Mushqeta

   

  09:00-15:00

   

  Rruga  e Elbasanit  pranë ish-Trikotazhit pjesërisht

   

  20 shtator

   

  09:00-15:00

   

  Fillimi i Rrugës së Dibrës pjesërisht afër 9-Katsheve

   

  12:00-15:00

   

  Rruga “Reshit Çollaku” pjesërisht pranë Postës Qendrore

   

  21 shtator

   

  09:00 – 15:00

   

  Rruga “Edit Durham” pjesërisht./Tiranapost.al

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]