• Shqip
 • English
 • E shtunë, 21 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Tech

  Trajnim: Strategjitë e marketingut dixhital dhe mediave sociale


  Nëse po mendoni të hidhni hapat tuaj të parë në Dixhital Marketing, kursi “Strategjitë e Marketingut Dixhital dhe Mediave Sociale” do t’ju ndihmoi të thelloni njohuritë tuaja në këtë fushë.

  Përfitoni përgatitjen e duhur për trendet më të fundit të marketingut dhe përdorimin e platformave, që ju vijnë në ndihmë siç janë: Mailchimp, Canva, ManyChat, Buffer, Zappier.

  Trajnimi do të zhvillohet në 8 seanca gjithsej, me rreth 1 orë e 30 min kohëzgjatje secila. I gjithë programi do të zhvillohet në praktikë duke marrë edhe raste nga fushata reale.

  Trajnimi i dedikohet:
  – Personave që duan të krijojnë njohuri të mira teknike të marketingut dixhital.
  – Specialistëve të marketingut që kanë njohuritë bazë.
  – Kompanive që duan të trajnojnë stafin e tyre.

  Në fund të trajnimit pjesëmarresit do jenë të gatshëm:
  – Të krijojne një plan marketingu.
  – Të zhvillojnë fushata në Facebook Ads.
  – Të krijojnë një customer journey.
  – Të Optimizojnë fushatat online.

  Temat që do trajtohen sipas ditëve:

  Dita 1:
  • Hyrje në Planin e Marketingut Digjital
  • Hapat për ndertimin e një plani marketingu
  • Krijimi i një profili të një klienti Ideal/ AVATARI i klientit
  • Elementet kryesore të një brandbook-u

  Dita 2:
  • Hyrje në Reklamimin në Facebook
  • Set up FB Ad Manager
  • Set Up Canva
  • Set Up a targeted FB audience
  • Posting a FB post / Ad – on and off feed
  • Scheduling posts

  Dita 3:
  • Set Up more targeted FB (saved) audience sets
  • Set Up a custom audience
  • Set Up lookalike audiences
  • FB Ad types (photo, video, lead ads, canvas ads)
  • Krijimi i një FB funnel për një fushatë (psh mega-giveaway)

  Dita 4:
  • Facebook Messenger Bot (ManyChat)
  • Set-up
  • Strategy / Sequencing
  • FB Campaign to build messenger subscribers

  Dita 5:
  • Instagram Marketing / Advertising
  • Instagram Stories
  • Customer Journey

  Dita 6:
  • Reciproket në Instagram.
  • Rishikim i permbajtjës
  • Linkedin automation

  Dita 7:
  • SMS Text marketing
  • WhatsApp Marketing
  • Set-up

  Dita 8:
  • Email marketing
  • Set-up with email partner (Zenreach, Constant Contact, Mailchimp)
  • Import email list from giveaway FB campaigns
  • Krijimi i NewsLetterit të parë

  Kursi i plotë kushton 249 euro për person. Për regjistrimet deri në datë 5 Qershor përfiton 20% ulje dhe kushton 199 euro.

  *Në fund të trajnimit ofrohet mundësia e intershipit pranë kompanive partnere.

  Për më tepër informacion mbi trajnimin kontaktoni në numrin e tel 069 42 14 510.

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690