• Shqip
 • English
 • E mërkurë, 18 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet Të gjitha

  Tirana, më shumë me turistë se me protestues


  Nga Erion Braçe

  Do dhunosh serish ti or qyq?!
  Nuk ka vend!
  #TIRANAESHTEPLOT!
  #NUK KA VEND PER TY!

  Shihe!
  Ne nje minute te vetme, #SOT,
  tamam ne Bulevard,
  mes selise se Qeverise e Kuvendit,
  jane tre grupe te medha turistesh!

  #LERETIRANENTEJETOJE!
  Boll e sulmove!
  Boll i demtove njerezit!
  Boll e sulmove ekonomine e tyre!

  Ti i ke bere parate e tua,
  hem si hollandez e hem si pushtetar!
  Abuzove sa deshe, u pasurove,
  u hetove,
  bere cmos dhe gjykimin ndalove!
  Kete Sistem kemi!

  Tani boll kunder njerezve te zakonshem,
  ekonomise se tyre, thjesht,
  sepse ke tmerr nga renia e Sistemit!

  Mos ju prek ekonomine or qyq!
  Tutori yt e beri dhe u pervelua!
  Zini mend nje here te vetme!

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690