• Shqip
 • English
 • E mërkurë, 18 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Kosova Të gjitha

  Thaçi mohon që të jetë varrosur ideja për “korrigjim kufijsh”


  Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi thotë se Samiti i Berlini nuk ka prodhuar asnjë gjë të re për dialogun mes Kosovës dhe Serbisë. Në emisionin “Open”, ai mohoi që të jetë varrosur ideja për “korrigjim kufijsh”.

  “Në samitin e Berlinit nuk është kultivuar apo prezantuar ndonjë ide për dialogun mes Kosovës dhe Serbisë. Në Samit ishte ish-Jugosllavia plus Shqipëria. Janë dëgjuar të gjitha opinionet e liderevë të rajonit. Në deklaratën përmbyllëse nuk përmendet asnjë gjë. Macron na propozoi të pajtohemi dhe na ftoi në takimin e radhës më 1 korrik në Paris”, tha Thaçi. /Tiranapost.al/

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690