Lifestyle Showbiz Te gjitha TIP top

Të paktën në instagram pranvera erdhi


Jashtë është shi me gjyma, po ku pyet instagrami për mot. Personazhet e njohur e gjetën tek tuk ndonjë detaj të vockël dhe secili në mënyrën e tij. Dikush postoi veroren, dikush lulet e çelura të kumbullës, dikush shëtitje me biçikleta dhe sigurisht të famshmet ballokume që i hamë vetëm një herë në vit, sot, për Ditë Vere.

(Postimi i Ogertës në Instagram)
(Postimi i Xhanit në Instagram)
(Postimi i Rozanës në Instastory)
(Postimi i Elias në Instagram)
(Postimi i Kikit në Story)
(Postimi i Fjodora Fjorës në Story)
(Foto nga Iva Tiço)
(Foto nga Iva Tiço)

Kështu jashtë moti le të bëjë kapriçot e tij, se në instagram festa vazhdon.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije.