Lifestyle Showbiz Te gjitha TIP top

Taverna Anema e Core në Capri bëri xhiron e botës falë JLo


Meqë rrjeti zieu më shumë, ne zbuluam edhe tavernën ku ishte si turiste Jennifer me partnerin e saj, dhe aty gjetëm një video pak më nga afër.

Ama ja vlen të shohësh thjeshtësinë e JLo, si puth e përqafon artistët e grupit të mbrëmjes në Tavernë, dhe kuptohet nuk ka harruar të vishet me Dolce and Gabbana, sepse kur është në Itali si mund të gabojë JLo?

Mbetet një artiste e madhe që muzikën e ka në gjak dhe di të fitojë pikë në mënyrë spontane.

Ky post është publikuar në Tiranapost.al 

Na kontaktoni: 0684084690 /email: [email protected]

Lum si ata që kanë qenë te ky bari në Capri. JLo këndon për qejf të vet