• Shqip
  • English
  • E martë, 20 Gusht 2019
  • Shqip
  • English
  • Lifestyle Revista Të gjitha TIP top

    Sot drekën na e ka gatuar Ami. Ekskluzivisht për Tiranapost


    E ndiqni «renamour fait avec amour» në Instagram? Edhe nga emri edhe nga fotot e recetat që gjen aty, bindesh se është një blog francez. Në fakt jo. Eshtë 100 përqind shqiptar dhe është frut i dashurisë i Amit dhe Renisit që jetojnë në Kanë.

    Blogerja Ami Bekteshi me vajzen e saj te vogel, Adalise

    Përveç dashurisë për njëri-tjetrin kanë edhe një tjetër dashuri shumë të madhe për ushqimin, që e gatuajnë të dy, e shijojnë të dy (ose më saktë të tre, sepse kanë edhe një vogëlushe që i është shtuar familjes) dhe janë shembulli perfekt për të na treguar se mbi sobë e mbi tigan nuk rri vetëm një grua.

    Grilled salmon with roasted sweet potatos & raw veggies in olive oil and herbs 😋😋😋 Hit the story button for the recipe tour at @renamour_fait_avec_amour Much love & Thnx foodl❤vers. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Ju si e konsumoni salmonin zakonisht? Te skuqur, te furres, te skares? Po per ta shoqeruar cfare ju pelqen zarzavatet, pure, makarona apo…? Komentoni na jepni ide te reja 😍😍😍 Sot vendosem te pergatisim salmon te skares me patate te embla furre E sygjerojme ta provoni patjeter kete recete teper te shendetshme 👌👌👌 •Perime te paqeruara te furres, Per me shume info mbi receten shtypni butonin e historikut te @renamour_fait_avec_amour Shume dashuri per ju dhe f❤leminderit. Bon Appétit 👌😉 FOLLOW OUR COOKING ACCOUNT THNX AND MUCH LOVE FOR YOU Amy & Reny 🥂 FOLLOW: @renamour_fait_avec_amour

    A post shared by RENAMOUR, fait avec amour🍴 (@renamour_fait_avec_amour) on

    Quinoa spaghetti with mussels and octopus. Hit the story button @renamour_fait_avec_amour for the recipe tour. Much love & Thnx foodl❤vers. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Spageti me baze kinua me midhje dhe oktapod te marinuar, domate e majdanoz te fresket. Per me teper info mbi receten, shtypni logon (historikun) @renamour_fait_avec_amour Shume dashuri per ju dhe f❤leminderit. Bon Appétit 👌😉 FOLLOW OUR COOKING ACCOUNT THNX AND MUCH LOVE FOR YOU Amy & Reny 🥂 FOLLOW: @renamour_fait_avec_amour __________________________________ #renamour #faitavecamour #renamourfaitavecamour #foodlovers #instafood #instafoodporn #beautifucuisines #thekichn #feedfeed #buzzfeedfood #buzzfeedtasty #buzzfeast #foodblogfeed #eatingfortheinsta #cuisineworld #f52grams #fellowmag #foodnetwork #tastemade #eatfamous #healthylifestyle #foodpics #foodblogger #foodblogfeed #foodstylist #foodphotographer #seafood #superfoods #mussels

    A post shared by RENAMOUR, fait avec amour🍴 (@renamour_fait_avec_amour) on

    Sot, Ami ka gatuar drekën veç për lexuesit e Tiranapost. Është një recetë ekskluzive për ne. Ne po jua hedhim një nga një fotot në galeri, që ju ta keni të thjeshtë ta gatuani.

    Kujdes! Nëse vendosni të bëni një vizitë në blogun renamour fait avec amour duhet patjetër të keni ngrënë më parë. Ndryshe rrezikoni t’i shkaktoni dëme stomakut dhe nepsit. Mos na thoni që nuk iu paralajmëruam. Tiranapost.al