• Shqip
 • English
 • E diel, 20 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet Të gjitha

  Sizmiologu grek: Nuk do ketë tërmete më të fortë, por lëkundjet do vazhdojnë


  Sizmiologu grek Akis Tselentis ka folur për Top Channel.

  TCH -Ju si e vlerësoni situatën ,do të ketë edhe tërmete të tjera?

  Akis Tselentis -Jo nuk do të kemi. Besoj se ishte tërmeti kryesor.Por do të kemi lëkundje të tjera.

  TCH- Mund të influencojë ky termet për të “zgjuar” tërmete të tjera në rajon?

  Akis Tselentis -E konsideroj të vështirë këtë fakt. Por do të ketë vazhdimisht lëkundje për disa kohë. Dhe mundet që një prej këtyre lëkundjeve të jetë edhe me efekte shkatërruese, pasi nëse një shtëpi ose banesë është dëmtuar paksa edhe me një lëkundje me të lehtë mund të shëmbet. Do kujdes të veçantë në orët e ardhshme.

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]