Situata me fruthin alarmante. ISHP: Numri në rritje, vaksinoni fëmijët, edhe ata që kanë lindur në vitet 80-90

Vaksinoni fëmijët për tu mbrojtur nga fruthi dhe viruse të tjera të stinës, që nëse nuk trajtohen, paraqesin rrezik të … Vazhdoni me leximin e Situata me fruthin alarmante. ISHP: Numri në rritje, vaksinoni fëmijët, edhe ata që kanë lindur në vitet 80-90