• Shqip
 • English
 • E enjte, 20 Qershor 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet Politikë Të gjitha

  Sipas radhës, ja cilët studentë kanë prioritet për t’u punësuar në shtet


  Studentët që kanë prioritet për t’u punësuar në shtet janë si më poshtë:

  Të parët ata që vijnë nga Universitetet nga jashtë vendit.

  Të dytët, ata që vijnë nga universiteti publik në Shqipëri.

  Të tretët, studentët që vijnë nga universiteti privat.

  Nëse je i shkolluar jashtë Shqipërisë, qeveria shqiptare vazhdon të ndjekë politikën që i jep hapësirën dhe mundësitë më të mira. Kjo është renditja sipas shkollimit./ E.D – Copyright Tiranapost.al

  Studentja e pyet për kriteret për të filluar punë në shtet/ Rama e sqaron me detaje: Është vetëm një

  Linku i portalit ku studentët ekselentë mund të aplikojnë për punë. 803 vendet e para vakante