• Shqip
 • English
 • E martë, 16 Korrik 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Rozë Të gjitha TIP top

  Sikur burrat e përrallave të ishin të vërtetë? Hapni sytë


  Me këtë rast u mësojmë edhe emrat, se njohim vetëm gratë. Ju që ëndërroni të martoheni me një princ, se gjyshja ju ka treguar shumë përralla, me siguri keni ëndërruar edhe princat e Disneyt. Po sikur të ishin të vërtetë? Një ilustruese i ka sjellë të gjithë në versionin njerëzor. Tani po që mund t’i ëndërroni tamam

   

  Princi Eric, “Sirena e vogël”

   

  Princi Adam “E bukura dhe bisha”

   

  Princi i Hirushes (ia di njeri emrin këtij?)

   

  Aladini “Aladini”

   

  John Smith “Pocahontas”

   

  Princi Philip “Bukuroshja e fjetur”

   

  Tarzani “Tarzan”

   

  Herkuli “Herkuli”