• Shqip
 • English
 • E diel, 25 Gusht 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Si të mos mjaftonin të tjerat, Eli Fara sapo na zbuloi këmbët… pa celulit


  Jemi mësuar ne me të dhe me rininë e përjetshme, që Eli Farës i është bërë “histori e vjetër”. Vetëm se nuk e kishim menduar se paska akoma. Harroni hundë, e buzë e lëkurë të lëmuar e pa rrudha. Sepse Eli Fara vendosi të na tregojë edhe këmbët, që mund të sfidojnë pa frikë edhe një 20-vjeçare.

  eli fara 2

  Të holla dhe pa gjurmë celuliti. Zakonisht kemi thënë që t’i kërkojmë Elit formulën e rinisë së përjetshme, por ndoshta duhet marrë si rast studimor.