• Shqip
 • English
 • E diel, 26 Maj 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Si shumë të tjerë, as Dua nuk lindi yll. Kjo është puna që ka bërë para muzikës


  I shohim të shkëlqejnë në skenë dhe zerot që shtohen në llogaritë e tyre bankare. Por për të arritur deri këtu ku janë sot, u është dashur të kalojnë disa shkallë.

  Ashtu si shumë personazhe të tjerë të njohur që jetën nuk e kanë pasur të lehtë edhe Dua Lipa ka bërë rrëfimin e saj në një nga intervistat e dhëna. Këngëtarja shqiptare dikur ka jetuar vetëm në Londër dhe i është dashur të punojë si hostes në një restorant atje.

  “E lashë punën në të cilën punoja në Soho. Isha mikëpritëse mysafirësh në një restorant. Pasi e nënshkrova marrëveshjen, isha e lumtur sepse s’kisha nevojë të kthehesha më në atë vend”, ka thënë Dua.