• Shqip
 • English
 • E hënë, 17 Shkurt 2020
 • Shqip
 • English
 • Histori Personale Të gjitha

  Si ndihet me trupin një nënë që ka lindur pesë fëmijë? Përgjigja e saj duhet të merret shembull nga gjithë gratë


  Kjo është historia e një nëne me pesë fëmijë e cila ato që përjetoi me trupin e saj, ndryshimet, barkun e rënë, gjoksin më të madh dhe strijat në kofshë vendosi tua tregojë të gjithëve duke postuar foto në rrjete sociale dhe tu thoshte të gjitha nënave se nuk janë vetëm dhe se edhe me këto ndryshime vazhdojnë të mbeten të bukura! Brenda nuk do ndalojë së postuari deri sa të gjithë të kuptojnë se për fëmijët, nëna është më e bukura në botë se dhe bukuria e vërtetë gjendet në shpirt!

  OHIO, USA: Brenda is making it her mission to encourage other mums to be proud of their bodies as they are. THIS MUM-OF-FIVE had online trolls label her body ???disgusting??? but vows to continue posting candid pictures of her stretch marks and ???wrinkled and floppy??? tummy to help other mums fall in love with their post-baby bodies ??? even though it took the birth of her fifth child for her to finally fall in love with her own. Content creator and stay at home mum, Brenda Rivers Stearns (32) who lives in Ohio, USA, always dreamed of becoming a mum and knew that she wanted to have a big family from a young age. Brenda met her husband, Isaiah (37) in 2009 through an accidental text and after the pair exchanged messages, they soon fell for each other. Now Brenda and Isaiah have five children; Victoria (7), Veronica (6), Samuel (5), Vanessa (3) and Benjamin who is nine-months-old. Since giving birth to Benjamin, Brenda has made it her mission to help other mums love their post-baby bodies as they are without trying to change them. However, Brenda hasn???t always viewed her body in a positive light and struggled after a traumatic birth with her first child to come to terms with the change her body had been through which saw her have larger breasts, stretch marks and a floppier belly which meant she no longer felt confident in herself. With each pregnancy that followed Brenda noticed more changes to her body, but it wasn???t until Benjamin was born that she decided to love her body even with its flaws as she was in awe as to how much it could achieve by bringing five beautiful lives into the world. Before her pregnancies, Brenda weighed 7st 12lb and now she weighs 8st 9lb, but she is happier with her body than ever before. With this newfound confidence, Brenda started to post pictures of her real mum body on Instagram to show other mums that it is ok to not have an airbrushed body but she has been subject to cruel trolls who have branded her body ???ugly??? and ???dis

  Ajo nuk është se e ka pëlqyer trupin e saj gjithmonë. Pas lindjes së fëmijës së parë, u përpoq të pranonte ndryshimet e mëdha në trup. Lindje pas lindje, Brenda pësonte ndryshime, por kur lindi fëmijën e pestë vendosi të mos shqetësohet më se çfarë ka ndodhur me trupin e saj por të kujdeset siç duhet e të inkurajojë edhe nënat e tjera nga e gjithë bota.

  OHIO, USA: Brenda with Isaiah and their children. THIS MUM-OF-FIVE had online trolls label her body ???disgusting??? but vows to continue posting candid pictures of her stretch marks and ???wrinkled and floppy??? tummy to help other mums fall in love with their post-baby bodies ??? even though it took the birth of her fifth child for her to finally fall in love with her own. Content creator and stay at home mum, Brenda Rivers Stearns (32) who lives in Ohio, USA, always dreamed of becoming a mum and knew that she wanted to have a big family from a young age. Brenda met her husband, Isaiah (37) in 2009 through an accidental text and after the pair exchanged messages, they soon fell for each other. Now Brenda and Isaiah have five children; Victoria (7), Veronica (6), Samuel (5), Vanessa (3) and Benjamin who is nine-months-old. Since giving birth to Benjamin, Brenda has made it her mission to help other mums love their post-baby bodies as they are without trying to change them. However, Brenda hasn???t always viewed her body in a positive light and struggled after a traumatic birth with her first child to come to terms with the change her body had been through which saw her have larger breasts, stretch marks and a floppier belly which meant she no longer felt confident in herself. With each pregnancy that followed Brenda noticed more changes to her body, but it wasn???t until Benjamin was born that she decided to love her body even with its flaws as she was in awe as to how much it could achieve by bringing five beautiful lives into the world. Before her pregnancies, Brenda weighed 7st 12lb and now she weighs 8st 9lb, but she is happier with her body than ever before. With this newfound confidence, Brenda started to post pictures of her real mum body on Instagram to show other mums that it is ok to not have an airbrushed body but she has been subject to cruel trolls who have branded her body ???ugly??? and ???disgusting???, this doesn???t faze Brenda though who says thi

  “U them atyre që më ofendojnë dhe më shajnë. Unë që e vogël e kam ditur se do bëhesha një nënë me shumë fëmijë, e kam dashur vetë! Kështu që unë po jetoj ëndrrën time dhe asnjë koment nuk më bën të ndihem e përulur apo e dëshpëruar”, thotë ajo për Metro.

  OHIO, USA: Brenda is proud of her post-baby body. THIS MUM-OF-FIVE had online trolls label her body ???disgusting??? but vows to continue posting candid pictures of her stretch marks and ???wrinkled and floppy??? tummy to help other mums fall in love with their post-baby bodies ??? even though it took the birth of her fifth child for her to finally fall in love with her own. Content creator and stay at home mum, Brenda Rivers Stearns (32) who lives in Ohio, USA, always dreamed of becoming a mum and knew that she wanted to have a big family from a young age. Brenda met her husband, Isaiah (37) in 2009 through an accidental text and after the pair exchanged messages, they soon fell for each other. Now Brenda and Isaiah have five children; Victoria (7), Veronica (6), Samuel (5), Vanessa (3) and Benjamin who is nine-months-old. Since giving birth to Benjamin, Brenda has made it her mission to help other mums love their post-baby bodies as they are without trying to change them. However, Brenda hasn???t always viewed her body in a positive light and struggled after a traumatic birth with her first child to come to terms with the change her body had been through which saw her have larger breasts, stretch marks and a floppier belly which meant she no longer felt confident in herself. With each pregnancy that followed Brenda noticed more changes to her body, but it wasn???t until Benjamin was born that she decided to love her body even with its flaws as she was in awe as to how much it could achieve by bringing five beautiful lives into the world. Before her pregnancies, Brenda weighed 7st 12lb and now she weighs 8st 9lb, but she is happier with her body than ever before. With this newfound confidence, Brenda started to post pictures of her real mum body on Instagram to show other mums that it is ok to not have an airbrushed body but she has been subject to cruel trolls who have branded her body ???ugly??? and ???disgusting???, this doesn???t faze Brenda though who says thi

  Ja si e rrëfen ajo lindjen parë: Lindja e parë ishte traumatizuese. Linda me operacion çezarian që më la shenja të mëdha në fund të barkut. Nuk me pëlqente trupi, gjoksi u bë tri herë më i madh. Kisha strija kudo, Barku i ënjtur, thjesht nuk ndihesha mirë. Por duke kaluar kohë mësova të dua veten, gjithashtu dashuria për fëmijët dhe për jetën në përgjithësi më bënë që të mos mposhtem nga ato mendime që më vinin në kokë. Shtatzëni pas shtatzënie mësova se njeriu duhet të jetë i bukur në shpirt që ta përcjellë edhe jashtë. Sot kam pesë fëmijë të bukur e të shëndetshëm dhe mendoj se të gjithë ata komentues që shajnë ofendojnë, jo vetëm në rastin tim por në të gjitha: U them se kur arrin të lindësh pesë fëmijë të shëndetshëm e kupton dhe e ndjen më së miri se sa forcë dhe sa i bukur është trupi i një gruaje!

  OHIO, USA: Brenda at 29-weeks pregnant with Benjamin. THIS MUM-OF-FIVE had online trolls label her body ???disgusting??? but vows to continue posting candid pictures of her stretch marks and ???wrinkled and floppy??? tummy to help other mums fall in love with their post-baby bodies ??? even though it took the birth of her fifth child for her to finally fall in love with her own. Content creator and stay at home mum, Brenda Rivers Stearns (32) who lives in Ohio, USA, always dreamed of becoming a mum and knew that she wanted to have a big family from a young age. Brenda met her husband, Isaiah (37) in 2009 through an accidental text and after the pair exchanged messages, they soon fell for each other. Now Brenda and Isaiah have five children; Victoria (7), Veronica (6), Samuel (5), Vanessa (3) and Benjamin who is nine-months-old. Since giving birth to Benjamin, Brenda has made it her mission to help other mums love their post-baby bodies as they are without trying to change them. However, Brenda hasn???t always viewed her body in a positive light and struggled after a traumatic birth with her first child to come to terms with the change her body had been through which saw her have larger breasts, stretch marks and a floppier belly which meant she no longer felt confident in herself. With each pregnancy that followed Brenda noticed more changes to her body, but it wasn???t until Benjamin was born that she decided to love her body even with its flaws as she was in awe as to how much it could achieve by bringing five beautiful lives into the world. Before her pregnancies, Brenda weighed 7st 12lb and now she weighs 8st 9lb, but she is happier with her body than ever before. With this newfound confidence, Brenda started to post pictures of her real mum body on Instagram to show other mums that it is ok to not have an airbrushed body but she has been subject to cruel trolls who have branded her body ???ugly??? and ???disgusting???, this doesn???t faze Brenda though who says

  Në fund Brenda përcjell një mesazh frymëzues për të gjitha nënat dhe gratë: Trupi juaj është i mahnitshëm. Është i bukur. Është i fuqishëm. Sepse trupi juaj ju bën një nënë. Trupi juaj mban një qenie në bard dhe sjell një foshnjë në jetë. Jo të gjithë e kanë këtë privilegj. Prandaj duaji trupin! / Metro/ Tiranapost.al.

  OHIO, USA: Brenda at 20-weeks postpartum with Benjamin. THIS MUM-OF-FIVE had online trolls label her body ???disgusting??? but vows to continue posting candid pictures of her stretch marks and ???wrinkled and floppy??? tummy to help other mums fall in love with their post-baby bodies ??? even though it took the birth of her fifth child for her to finally fall in love with her own. Content creator and stay at home mum, Brenda Rivers Stearns (32) who lives in Ohio, USA, always dreamed of becoming a mum and knew that she wanted to have a big family from a young age. Brenda met her husband, Isaiah (37) in 2009 through an accidental text and after the pair exchanged messages, they soon fell for each other. Now Brenda and Isaiah have five children; Victoria (7), Veronica (6), Samuel (5), Vanessa (3) and Benjamin who is nine-months-old. Since giving birth to Benjamin, Brenda has made it her mission to help other mums love their post-baby bodies as they are without trying to change them. However, Brenda hasn???t always viewed her body in a positive light and struggled after a traumatic birth with her first child to come to terms with the change her body had been through which saw her have larger breasts, stretch marks and a floppier belly which meant she no longer felt confident in herself. With each pregnancy that followed Brenda noticed more changes to her body, but it wasn???t until Benjamin was born that she decided to love her body even with its flaws as she was in awe as to how much it could achieve by bringing five beautiful lives into the world. Before her pregnancies, Brenda weighed 7st 12lb and now she weighs 8st 9lb, but she is happier with her body than ever before. With this newfound confidence, Brenda started to post pictures of her real mum body on Instagram to show other mums that it is ok to not have an airbrushed body but she has been subject to cruel trolls who have branded her body ???ugly??? and ???disgusting???, this doesn???t faze Brenda though who sa

  Për t’u bërë pjesë e grupit "TiranaPost" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Tirana Post