• Shqip
 • English
 • E enjte, 20 Qershor 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet Të gjitha

  Si e shtunë sot mund të keni bërë plane, por para se të niseni shihni gjendjen e rrugëve


  Është fundjavë dhe të gjithë ne kemi bërë planet tona. Për ju që keni vendosur të niseni drejt qyteteve me borë. Shihni më parë gjendjen e rrugëve.

  Autoriteti Rrugor Shqiptar njofton si më poshtë:

  Gjendja e akseve kryesore të vendit
  Kompanitë e mirëmbajtjes kanë punuar gjatë gjithë natës për pastrimin e rrugës nga bora dhe shpërndarjen e kripës.
  Në Rajonin Jugor qarkullimi bëhet pa zinxhir.
  Në Rajonin Verior: të gjitha akset e Tropojës qarrkullimi bëhet pa zinxhir.
  Kukës-Bushtricë pjesërisht me zinxhir.
  Domaj-Draj-Rec me zinxhir.
  Në akset e qarku Dibër po punohet per hedhjen e kripës, kalimi bëhet me zinxhir, ose pjesërisht me zinxhir në segmentet Kuben-Vasije, Peshkopi- Qafë Drajë, Ura Cerenecit-Steblevë, Qafë Bualli-Krastë, Burrel-Komsi.
  Bulqizë-Fushë Bulqizë kjo pasi era të forta bëjnë grumbullimin e borës në rrugë.
  Skuraj-Peshkopi është i pastruar nga bora dhe kalimi bëhet pa zinxhir, vetëm një pjesë e këtij segmenti në Fushë Bulqizë ku bëhet grumbullimi i borës në rrugë, rekomandojmë perdorim të zinxhirëve.
  Në rajonin Qendror qarkullimi bëhet me zinxhir në segmentet rrugore, si: Qafë Shllak, Lunik-Steblevë, Krujë-Sarisalltik, Trau i Dajtit, Teleferik, Antenat, Vilat Qeveritare. Qafë Priskë-Shengjergj. Qafe Priskë-Qafë Mollë./ E.D – Copyright Tiranapost.al