• Shqip
 • English
 • E diel, 20 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha

  Si dukej Miriami 15 vjet të shkuara?


  Miriam Cani është bërë nostalgjike. Ka nxjerrë nga arkivi i fotove të vjetra disa kujtime shumë të dashura për të, që datojnë herët, që në vitin 1992, kur ajo ishte ende një vajzë e vogël e shkonte në shkollë me çantën mbi supe.

  Duhet të përqendrohesh mirë për të kuptuar se është vërtet Miriam Cani, që me këtë rast na ka prezantuar edhe me vëllanë, mamin dhe shoqen e saj, këtu e shumë vite më parë, në fotot e vjetra të albumit të familjes. 

  me vëllanë
  me mamin 1994
  me mamin 1994
  me shoqen e ngushtë, 2001, Paris

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]