• Shqip
 • English
 • E enjte, 17 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Rajoni Të gjitha

  Shtyhet takimi Kosovë-Serbi në Paris


  Në përgjigjen e shkurtër që i kthehu DW një zëdhënëse e qeverisë gjermane, thuhet ndër të tjera edhe se Gjermania dhe Franca do të jetë edhe më tej në kontakt të ngushtë me Kosovën dhe Serbinë.

  Në lidhje me takimin e punës së zhvilluar më 19 qershor në Berlin me përfaqësues të Serbisë, Kosovës, Gjermanisë, Francës dhe BE-së, zëdhënësja nuk donte të jepte sqarime.

  Më parë mediat e Kosovës kishte raportuar për një takim të zhvilluar në Berlin për të përgatitur terrenin për takimin e Parisit. Sipas tyre, shkaku i shtyrjes së takimit është mospranimi i Kosovës për pezullimin e taksave doganore ndaj Serbisë./ Referuar DW/ Tiranapost.al

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]