• Shqip
  • English
  • E enjte, 20 Qershor 2019
  • Shqip
  • English
  • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

    Samanta e ka vendosur, martesën e sheh shumë larg dhe e ka një arsye


    Samanta prej kohësh i kishte kufizuar daljet nëpër intervista por mëngjesin e sotëm këngëtarja ishte e ftuar në ‘Ëake Up’ ku foli jo vetëm për klipin e fudnit në bashkëpunim me Elinel. Ajo tregoi se kohën më të madhe ia kushton karrierës dhe ndërsa u pyet për krijimin e një lidhjeje, ajo tha: “Ka kohë për martesë nuk e mendoj ende. Madje dhe fisi hequr dorë sepse e dinë që unë e kam mendjen te muzika” .