• Shqip
 • English
 • E diel, 19 Maj 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Sa për çiftin mbretëror shqiptar është pranverë 12 muaj


  Të dy të buzëqeshur, veshur me ngjyra të lehta pastel, mbi dy biçikleta, Elia dhe Princ Leka uruan Ditën e Verës, pra zyrtarisht hyrjen e pranverës. Megjithëse në Instagramet e tyre pranverë është përherë. Me foto pranverore e uruan edhe Shën Valentinin, që është festë dimri, edhe ditët pas Vitit të Ri, por edhe ditë të zakonshme. Elia gjithmonë gjendet mes pranverës, në ambient mes lulesh ose me fustan plot lule.

   

  (Foto nga Instagrami)
  (Foto nga Instagrami)
  (Foto nga Instagrami)
  (Foto nga Instagrami)
  (Foto nga Instagrami)
  (Foto nga Instagrami)
  (Foto nga Instagrami)
  (Foto nga Instagrami)
  (Foto nga Instagrami)

  Pranvera hyri zyrtarisht sot, ama për çiftin Zogu, pranverë janë 12 muaj.

  *Ky post është realizuar nga Fabjola Hije.