Lifestyle Showbiz Te gjitha TIP top

Rudina lëshon dorën dhe poston një foto të plotë të vetes dhe burrit


Kësaj here nuk ishte një selfie nga ato që Rudina i shkrep gjithmonë në të njëjtin pozicion: të dy ulur dhe ai përherë pas saj. Për herë të parë pamë një foto nga koka tek këmbët të Rudinës me Xhavitin, me rastin e premierës së filmit “Lorik”.

(Rudina Magjistari, Xhavit Bajrami dhe Lorik Cana, foto nga Instagrami)

Ky i fundit ishte gjithashtu pjesë e fotos, në të cilën Rudina, sërish si rrallëherë dukej e shkurtër. Kështu është kur pozon mes sportistëve.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije.