Aktualitet Art & Kulturë Te gjitha

Robert Ndrenika shkon në Komision për të debatuar me PS-në, por nuk i gjen aty


Saga e Ndrenikës vazhdon. Sot në Komisionin e Edukimit kanë munguar përfaqësuesit e PS-së dhe ministrja Kumbaro. Ndrenika vetë ka thënë:

“Do doja të flisja për Teatrin por ata më mohuan fjalën. Që me mospjesëmarrjen e deputetëve socialistë, këtu duhet të fillojë lufta. Unë erdha për të debatuar me ta, ata nuk vijnë fare. Nuk di ç’të them. di t’ju them se partneriteti publik-privat në këtë rast me Teatrin është shqeto vjedhje.”

* Ky post është publikuar në Tiranapost.al dhe është realizuar nga Eneida Daci.