• Shqip
 • English
 • E martë, 15 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet Të gjitha

  Rehabilitohet sheshi në rrugën “Petraq Leka” në Kombinat, instalohen kënde lojërash dhe stola


  Katër vite më parë sheshi në rr. Petraq Leka në Kombinat ishte një hapësirë e degraduar. Por falë investimit të Bashkisë së Tiranës e gjithë kjo zonë është kthyer në shërbim të banorëve të këtij komunitetit e veçanërisht të fëmijëve që të mund të kalojnë kohën e lirë duke u argëtuar në ambiente të rehabilituara, lulishte dhe gjelbërim.

  Prej disa ditësh, punonjësit e bashkisë kanë nisur punën për të rehabilituar këtë shesh i cili ofron mjedise argëtuese për fëmijët e njësisë nr. 6, por edhe çlodhëse për grupmoshat e tjera.

  Investimet në zonën e Kombinatit tregojnë se bashkia nuk po investon vetëm në qendër të Tiranës, por edhe nëpër lagjet e kryeqytetit, duke u mundësuar banorëve ambiente të rehabilituara, lulishte dhe kënde lojërash pranë banesave të tyre. /Tiranapost.al/

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]