• Shqip
 • English
 • E enjte, 22 Gusht 2019
 • Shqip
 • English
 • Politikë Të gjitha

  “Rama, përveçse kryeministër, edhe një nga penat e gazetarisë shqiptare”


  Ministri i Diasporës Pandeli Majko thotë se kryeministri Edi Rama është një antikonformist, dhe “shpesh në marrëdhëniet me median ai është më shumë gazetar se sa politikan”. Në një intervistë për “Zërin e Amerikës”, ai vlerësoi kreun e qeverisë shqiptare si një nga penat e gazetarisë shqiptare.

  “Edi Rama përveç se është kryeministër, për aq sa e njoh unë, ka qënë edhe një nga penat e gazetarisë shqiptare”. Kështu që shpesh ai e ka pak delikate të ndajë pozicionin e tij si kryeministër dhe pozicionin e tij si një njeri që është rritur midis gazetarëve më shumë sesa midis politikanëve, dhe ky është fakt”, u shpreh ministri Majko. /Tiranapost.al/