• Shqip
 • English
 • E shtunë, 21 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet Të gjitha

  Qeveria, 10 mln lekë familjeve të ushtarakëve të vrarë në Letoni


  Qeveria miratoi pasditen e sotme fondin shtesë për kompensimin e familjeve të ushtarakëve të rënë në Letoni.

  Qeveria miratoi fondin prej 10 000 000 (dhjetë milionë) lekësh, për kompensimin e veçantë të familjeve të ushtarakëve nëntetar Zarife Muharrem Hasanaj dhe major Klodian Nikolla Tanushi, të cilët humbën jetën gjatë kryerjes së detyrës, në mision ushtarak, jashtë vendit.

  Fondi i shtohet buxhetit të Ministrisë së Mbrojtjes për kompensimin e veçantë të familjeve të ushtarakëve.

  Fondi përballohet nga fondi rezervë i buxhetit të shtetit, për vitin 2019. /Tiranapost.al/

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690