Lifestyle Rozë Te gjitha TIP top

Qartë, bukur, pastër: ja lista e 26 kritereve që duhet të plotësojë një grua. Sipas një burri!


Gratë mund të jenë edhe të vështira kur vjen puna tek karakteristikat e burrit ideal, por burrave nuk ua kalojnë.
Ata kanë një listë me 26 pika që duket mission impossible: sepse janë kontradiktore me njëra-tjetrën. Një shembull? Të jesh e dobët dhe sportive por edhe adhuruese e kuzhinës. Të pish verë, por jo dhe aq. Të mbahesh mirë por edhe të bëhesh gati për 10 minuta. T’i dedikohesh karrierës por edhe të jesh mama e familjare e shkëlqyer.

1. Buzëqeshje e ëmbël
2. Flokë të gjatë
3. Fundshpinë e vogël por e ngritur
4. Adhuruese e verës
5. Të mbajë veten e të vishet bukur
6. Të dalë në mbrëmje me miq
7. T’i kuptojë barsoletat
8. Të jetë më e shkurtër se burri
9. Të jetë sportive
10.Të jetë e dobët dhe e mirëkuruar
11.T’i japë mirë makinës
12. Të adhurojë familjen dhe fëmijët
13.Të dijë të gatuajë shkëlqyer
14.Të pëlqejë futbollin
15.Të pijë alkool por me masë
16.Të bëhet gati për 10 minuta
17.Të ndihet e lumtur me çdo veshje
18.Të ketë dëshirë të madhe seksuale
19.Të jetë e diplomuar
20.Të ketë një punë
21.Të ketë rrogë të mirë
22.Të jetë amvisë e përkryer
23.Të bëjë namin në shtrat
24.Ta pëlqejnë miqtë e burrit
25.Edhe asaj t’i pëlqejnë ata
26. Të mos e ketë xhepin e shpuar

Kushedi pse kanë ndaluar këtu!