• Shqip
 • English
 • E martë, 16 Korrik 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet Të gjitha

  Punimet në rrjet, ja zonat në Tiranë ku do ketë shkëputje energjie të enjten


  OSHEE ditën e sotme ka bërë një njoftim për ndërprerjen e energjisë elektrike në disa zona të qytetit të Tiranës në datën 17 Maj.

  Sipas informacionit të publikuar nga OSHEE energjia do të shkëputet nga ora 08:00 e mëngjesit dhe deri në orën 16:00 të pasdites.

  Vendet të cilat do të jenë pa energji elektrike janë:

  1.Pallati i Sportit “Asllan Rusi”

  2.Pallatet pranë karburant “Kastratit” tek Zogu i Zi

  3.Rruga “Artan Lenja”

  4.Pranë ish-fushës së Aviacionit

  5.Laprakë

  6.Rrugët “Pandi Dardha” , “Mati Logoreci” , “Vangjel Noti”

  7. Zona rreth Spitali Ushtarak

  Njoftim i OST për abonentët Tiranë

  Stakim i datës 17 maj

  Për shkak të punimeve të OST në N/st Tirana 1 (Zogu Zi), më 17 maj do të stakohet energjia⚡në orën 08:00-16:00 për zonat:

  Pallati i Sportit “Asllan Rusi”, pallatet pranë karburant “Kastratit” tek Zogu i Zi, rruga “Artan Lenja”, prane ish-fushes se Aviacionit, Lapraka, rrugët “Pandi Dardha”, “Mati Logoreci”, “Vangjel Noti” dhe zona rreth Spitali Ushtarak. /Tiranapost.al/