• Shqip
 • English
 • E enjte, 22 Gusht 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Të gjitha TIP top

  Pse në shtëpi duhet të hysh (gjithmonë) pa këpucë


  Për shëndet

  Këpucët sjellin me vete 421 mijë baktere

  Për pastërti

  Kështu dyshemeja dhe tapetet qëndrojnë të pastër për një kohë më të gjatë

  Për ekologji

  Do përdorësh më pak detergjentë (që janë shumë të dëmshëm) për pastrimin e shtëpisë

  Për kohë

  Më pak kohë e harxhuar duke pastruar shtëpinë, më shumë kohë e lirë për ty

  Për jetëgjatësinë e tapeteve dhe dyshemesë

  Këpucët duke u kaluar shpesh përsipër, i gërvishtin dhe vjetërojnë

  Për mirëqenie

  Të ecësh pa këpucë të ndihmon të mbash muskujt e këmbëve më të fortë dhe më elastikë