• Shqip
 • English
 • E diel, 22 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet Të gjitha

  Prishet diga e ndërtuar për HEC në Kanionin e Holtës


  HEC-i i parashikuar për t’u ndërtuar në afërsi të Kanionit të Holtës në bashkinë e Gramshit nuk do të ndërtohet. Pas dëgjesave me banorët, Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë së bashku me autoritetet e tjera, ka bërë të mundur shembjen e digës së betonit e ndërtuar në afërsi të kanionit.

  Kanioni i Holtës është një nga pikat turistike më të vizituar në bashkinë e Gramshit. Në vendin ku ishte ndërtuar diga do të ndërhyhet për të rikuperuar dëmtimin e shkaktuar në mjedis. /Tiranapost.al/

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690