Lifestyle Te gjitha TIP top

Prezervativin e ri do ta blejnë vetëm vajzat. Do masin performancën e burrit


Nëse deri dje partnerja të kuptonte e s`të kuptonte mirë probleme të ndryshme gjatë marrëdhënies seksuale, tani s`do t`i humbasë gjë. Prezervativi i ri do të jetë i lidhur me ëireless me telefonin tënd ose të partneres dhe ai do të masë performancën tënde. Ritmin, djegien e kalorive, të gjitha një për një do shkojnë në ekranin e telefonit. Kështu që kujdes! Nuk duhet t`i hysh kësaj pune sa për të thënë, kur s`ia ke terezinë, se ka shumë mundësi të futesh në sherr për performancë të ulët. Këtë parnerja mund ta interpretojë si tradhti, lodhje, neglizhencë. Kështu që kujdes! Nëse s`e blen vetë ti, do ta blejë parnerja. Ia vlen t`i shpenzojë 69 euro dhe të të masë mirë ty.

(Foto nga robadadonne)

Përshtatur nga: robadadonne

F.H/Tiranapost.al

Na kontaktoni: 0684084690 /email: [email protected]