• Shqip
 • English
 • E shtunë, 25 Maj 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  “Po e rrit djalin me menderen e të tjerëve”. Chiara Ferragni jep përgjigje sa për të gjitha mamatë që punojnë


  Në një prej postimeve të Chiarës, përpos komenteve që djali është një dashuri, dikush shkruajti: “Hajde Chiara, jepi gjithçkaje emrin që i takon: nuk është dadoja, ajo praktikisht është e ëma duke parë që po e rrit djalin tënd dhe po bën gjithçka që ti duhej të bëjë… Ti je nënë me menderen e të tjerëve. Ajo është nëna e tij më shumë se ty”.

  (Komenti i ndjekësit)
  (Komenti i Chiarës)

  Dhe Chiara nuk e la pa përgjigje: “Ç`qëllim kanë këto komente? Do të më bësh të ndihem më pak nënë sepse punoj dhe më ndihmojnë burri, gjyshërit dhe dadoja për ta rritur djalin? Më vjen keq, por nuk ia dole”.

  Chiara nuk është e vetmja që punon dhe ka ndihmë për rritjen e fëmijës dhe s`është as hera e parë që sulmohet në këtë aspekt.

  *Ky post u përshtat nga Deejay dhe është realizuar nga Fabjola Hije.