Po Amerika mos po ndryshon mendim për kufijtë? Dy diplomatët kërkojnë rihapjen e bisedimeve

SHBA ka shtuar presionin ndaj Kosovës dhe Serbisë që t’i rikthehen dialogut. Kryediplomatwt e SHBA, në Beograd dhe në Prishtinë, … Vazhdoni me leximin e Po Amerika mos po ndryshon mendim për kufijtë? Dy diplomatët kërkojnë rihapjen e bisedimeve