• Shqip
 • English
 • E enjte, 20 Qershor 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Të gjitha TIP top

  Po afron Shën Valentini dhe kemi ca ide se si ta kalosh mbrëmjen, para se të vijë nata (se atë e ke vetë parasysh)


  Ikën festat e nëntorit, të dhjetorit, por mos u mërzisni se po vjen Shën Valentini. Si do ta festosh? Ç`do bësh atë ditë? Nëse nuk bën pjesë në grupin e atyre që thonë se të gjitha ditët janë njëlloj, ose se Shën Valentin është gjithë jeta, merr ide nga sugjerimet e mëposhtme.

  image
  (Foto nga Cosmopolitan)

  Gatuani një darkë të shijshme të dy së bashku

  image
  (Foto nga Cosmopolitan)

  Ose dilni për një darkë të restorant

  image
  (Foto nga Cosmopolitan)

  Shikoni ndonjë film romantik ose me skena intime

  image
  (Foto nga Cosmopolitan)

  Shkoni në ndonjë lokal me muzikë live

  image
  (Foto nga Cosmopolitan)

  Shkoni në një shfaqje komedi që të qeshni pafund

  image
  (Foto nga Cosmopolitan)

  Pini verë dhe krijoni gjëra të lezetshme me dorë nëse jeni nga ato tipa që pëlqeni krijimtarinë dhe keni dorë për këto punë

  image
  (Foto nga Cosmopolitan)

  Shkoni diku për masazhe, në ndonjë spa ose bëjini njëri-tjetrit

  image
  (Foto nga Cosmopolitan)

  Luani me letra

  image
  (Foto nga Cosmopolitan)

  Shkoni në një kurs tangoje. Bëjani dhuratë njëri-tjetrit për festë

  image
  (Foto nga Cosmopolitan)

  Bëhuni bashkë me një çift tjetër miqsh dhe dilni të katërt. Shën Valentini kalohet bukur edhe me miq

  image
  (Foto nga Cosmopolitan)

  Vizitoni një muze

  image
  (Foto nga Cosmopolitan)

  Ose për ski

  *Ky post u përshtat nga Cosmopolitan dhe është realizuar nga Fabjola Hije.