• Shqip
 • English
 • E enjte, 22 Gusht 2019
 • Shqip
 • English
 • Kryesore Politikë Të gjitha

  Për herë të parë në 25 vjet, edhe qyteti i Kukësit bëhet i majtë


  Me procesin e numërimit tashmë të mbyllur në qarkun e Kukësit, të dhënat tregojnë një detaj interesant.

  Sipas të dhënave të KQZ-së, vetëm në qytetin e Kukësit, PS-ja e udhëhequr nga Mimi Kodheli për herë të parë në 25 vjet vjet, ka dalë forcë e parë.

  Konkretisht, PS ka arritur të marrë 49.69% të votave kundrejt 40.97% të votave të PD-së.

   Megjithatë, ishte Hasi dhe Tropoja, të cilët përmbysën qytetin e Kukësit. Nga 3 deputetë që nxjerr qarku i Kukësit, dy i mori PD ndërsa 1 PS.

  screenshot-5_1498576097-7608146