Lifestyle Showbiz Te gjitha TIP top

Për modelet e verës merr shembull nga flokët e Alessia Marcuzzi-t


Mbretëresha e Isola dei Famosi, Alessia Marcuzzi është edhe mbretëresha e modeleve të flokëve mbi supe. Prej kohësh i ka prerë duke qëndruar në të njëjtën gjatësi.

(Alessia Marcuzzi, foto nga Google)
(Alessia Marcuzzi, foto nga Google)
(Alessia Marcuzzi, foto nga Google)
(Alessia Marcuzzi, foto nga Google)

Prerja e saj mund të jetë e përshtatshme për fytyrat katrore, sepse automatikisht e bën të duket ovale.

Dhe meqë ka disa kohë që ruan të njëjtën gjatësi ka mësuar se si t`i bëjë të duken ndryshe në çdo moment. Nëse kërkon frymëzim, gjeje tek këto foto.

Buona giornata✌️💪 #haveaniceday

A post shared by Alessia Marcuzzi (@alessiamarcuzzi) on

Buonanotte 😉 Pic by @eziamod

A post shared by Alessia Marcuzzi (@alessiamarcuzzi) on

Ky post u përshtat nga Cosmopolitan dhe është realizuar nga Fabjola Hije.

Na kontaktoni: 0684084690 /email: [email protected]