• Shqip
 • English
 • E enjte, 20 Qershor 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet Të gjitha

  Për ju që ju ka skaduar karta e ID dhe jeni në punë. Ministria e Brendshme jep një njoftim


  Njofitmi i Ministrisë së Brendshme si më poshtë:

  Zyrat e aplikimit për karta ID, të hapura edhe këtë të shtunë në Tiranë

  Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile, për shkak të fluksit të aplikimeve për karta ID, ka urdhëruar hapjen e gjithë zyrave të aplikimit për Tiranën edhe ditën e shtunë, datë 12 Janar 2019.

  Hapja e zyrave edhe në fundjavë, është një mundësi më shumë për gjithë të punësuarit që nuk e kanë të mundur të kryejnë përtëritjen e dokumentit gjatë javës, për shkak të angazhimit në punë.

  Ministria e Brendshme fton çdo qytetar të verifikojë skadencën e kartës ID dhe të mos e lërë për ditën e fundit aplikimin!/ E.D – Copyright Tiranapost.al

  Pa kartë identiteti nuk përfiton shërbime/Njerëzit dynden në zyrat e gjendjes civile