• Shqip
 • English
 • E diel, 18 Gusht 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Për herë të parë mund të shohim babain e fëmijëve të Valbona Selimllarit


  Fëmijët e Valbona Selimllarit nuk i kemi njohur as nga fotot e para në maternitet me pozën klasike të duarve të vogla e as me bujën e madhe të ditëlindjeve të para. Jeta e saj private ka qenë përherë në zbulim por tanimë është bërë shumë më dorëlëshuar se më parë. Herë duke u shfaqur me djemtë përkrahu nëpër evente e herë duke postuar foto të më të voglës të shëpisë, në fillim veç kaçurrelat e pastaj gjithë portretin e Vivien, që del gjithmonë e më shpesh në Instagramin e mamit. Kurse dy më të rriturit, Deni dhe Kejni nuk presin mami Bonën.

  (Profili i Denit)
  (Profili i Kejnit)

  Kanë secili profilin e vet me emrin e tyre dhe mbiemrin e mamit, pra është e lehtë për t’i dalluar, secili një Selimllar. Të dy postojnë fotot tipike të adoleshentëve. Herë me shokët, herë duke pozuar si modelë, herë nga ushëtimet e pushimet por edhe me mamin, motrën apo edhe babin, që për ne është ende i panjohur.

  (Djemtë me të atin)

  Por nëse Bona nuk na e ka shuar kurrë kuriozitetin duke e mbajtur gjithë këto vite mister babain e tre fëmijëve të saj, një profilin e Denit, djalit të madh, gjendet një foto e tij së bashku me vëllain e vogël, e vetmja foto ku mund të shohim për herë të parë partnerin e Valbona Selimllarit.