• Shqip
  • English
  • E enjte, 20 Qershor 2019
  • Shqip
  • English
  • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

    Për Blendi Fevziun një foto në Paris është më e bukura që ka bërë!


    Shqipëria mund të ketë jo pak name e marre, por kur vjen puna për tolerancë fetare është bërë e famshme dhe 4 klerikët para 4 vitesh në Paris ishin kartolina që e bëri Shqipërinë të shkëlqejë, si një vend i vogël por që ka vend për të gjithë. Dhe Blendi ka të drejtë që e vlerëson si më të bukurën këtë shkrepje. Ne ia japim një like!