Lifestyle Showbiz Te gjitha TIP top

Pas një burri simpatik si Raoul Bova fshihet një grua e bukur


Të ngrejë dorën ndonjë vajzë që nuk e ka qejf Raoul Bovën? Italiani me tipare të errëta na e ka fituar zemrën prej kohësh. I pashëm, me trup të bukur dhe sytë me ngjyrë ç`të kërkosh më tepër? Po si i thonë asaj shprehjes “Pas një burri të suksshëm fshihet një grua e zgjuar”? Në këtë rast mund të gjejë vend fare mirë shprehja “Pas një burri simpatik fshihet një grua e bukur”. Partnerja e tij Rocio Munoz Morales qenka një copë ylli. Mbase nuk e njihni aq sa Raoul-in ama edhe ajo është aktore. Fytyrë elegante, tipare të theksuara, Rocio qenka vërtet simpatike.

(Rocio, foto nga Instagrami)
(Rocio, foto nga Instagrami)
(Rocio, foto nga Instagrami)
(Rocio dhe e bija, foto nga Instagrami)
(Rocio dhe Raoul, foto nga Instagrami)

Raoul dhe Rocio kanë bashkë një vajzë që quhet Luna./F.H/Tiranapost.al

Na kontaktoni: 0684084690 /email: [email protected]