• Shqip
 • English
 • E mërkurë, 19 Qershor 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Pas komentit të tij racist, Ermali i përgjigjet Olti Currit


  Komenti i Ermal Fejzullahut që i kërkonte një zotërie me ngjyrë të qeshte që t`i dukeshin dhëmbët, nuk u pëlqeu shumë ndjekësve të menaxherit Faton Shoshi, vetë Fatonit që i bllokoi komentet dhe Olti Currit që e postoi në Instagramin e tij me një status kritikues.

  (Komenti i Ermalit mbi foton e Fatonit)

  Nuk vonoi shumë dhe Ermali u përgjigj duke e justifikuar si një shaka fjalinë e tij.

  (Statusi i Oltit dhe përgjigjia e Ermalit)

  “Të kuptuarit e batutave është një aftësi në vete! Përpiqu të kuptosh se ngjyra e lëkurës, në të cilën ti vë theks, asnjëherë nuk është batutë, është racizëm. Unë racist nuk kam qenë ndonjëherë. Që të jesh më afër kapjes së batutës shiko qëndrimin e protagonistëve në foto!”, shkruan Ermali duke na kujtuar shprehjen e famshme “Isha i pirë” tek “Përrallë nga e kaluara”.

  *Ky post është realizuar nga Fabjola Hije.