Lifestyle Showbiz Te gjitha TIP top

Pas dy vetëvrasjeve që tronditën botën, Lady Gaga flet për problemet e saj mendore


“Nga afër askush nuk është normal” thotë Organizata Botërore e Shëndetit. Pas dy vetëvrasjeve që tronditën botën, asaj të Kate Spade dhe Anthony Bourdain, Lady Gaga foli për problemet e saj mentale.

(Kate Spade, foto nga Google)
(Anthony Bourdain, foto nga Google)

“Luftova për një kohë të gjatë nëse duhej apo jo ta bëja publik faktin se isha sëmurë dhe realisht mendoj se ta mbash sekret, të sëmurë akoma më shumë”, tha këngëtarja, e cila shtoi se e ka ndihmuar pikërisht prania e së ëmës për ta kaluar periudhën e vështirë.

Ajo ka qenë edhe pjesë e takimeve me grupe mbështetëse për të ndarë të njëjtën eksperiencë. Vetëm kështu e ka kaluar.

Ky post u përshtat nga Billboard dhe është realizuar nga Fabjola Hije.

Na kontaktoni: 0684084690 /email: [email protected]