• Shqip
 • English
 • E diel, 22 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet My Tirana Të gjitha

  Pas Babrrusë edhe Selita bëhet me linjë të re ujësjellësi


  Pas zonës së Babrrusë edhe ajo e Selitës nuk do të ketë më probleme me furnizimin me ujë.

  UKT po përfundon një tjetër investim në lagjen nr.13 në zonën e Selitës.

  Ky investim ka të bëjë me vendosjen e një linje krejtësisht të re me materiale të standardeve bashkëkohore, çka do mundësojë më shumë ujë dhe cilësi më të lartë shërbimi për banorët e zonës./ Tiranapost.al

  Babrruja nga sot nuk do të ketë më probleme me ujin

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690