• Shqip
 • English
 • E diel, 18 Gusht 2019
 • Shqip
 • English
 • Politikë Të gjitha

  Partitë e opozitës do të jenë në koalicion zgjedhjet e ardhshme


  Opozita shqiptare ka vendosur që të jetë në koalicion për zgjedhjet e ardhshme.

  Partitë opozitare duket se kanë rënë dakord në disa çështje të rëndësishme që lidhen me qeverinë tranzitore zbatimin e Reformës në Drejtësi, si dhe përshpejtimin e çeljes së negociatave me Bashkimin Evropian.

  “Hapi i ardhshëm pas dakordësisë me partitë parlamentare, është përfshirja në këtë marrëveshje e të gjitha partive opozitare që aktualisht nuk përfaqësohen në Parlament”, thuhet në paktin e tyre./Tiranapost.al