• Shqip
 • English
 • E shtunë, 19 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Të gjitha TIP top

  Pa shihi njëherë këto dhjetë shenjat e plakjes. Si e ke situatën?


  Nuk ka rëndësi se sa vjeç je dhe mosha nuk tregon plakjen. Plakjen e tregojnë ca detaje të tjera që mund t`i dallosh pa shumë mundime.

  11 Signs That Show You’re Getting Older
  Foto nga Bright Side

  Nuk të pëlqen më muzika moderne?

  11 Signs That Show You’re Getting Older
  Foto nga Bright Side

  Filmat e vjetër janë më të mirë se këta të rinjtë.

  11 Signs That Show You’re Getting Older
  Foto nga Bright Side

  Komshinjtë as që e marrin vesh fare kur ti ke festë në shtëpi.

  11 Signs That Show You’re Getting Older
  Foto nga Bright Side

  Në mes të një feste në lokal të vjen për gjumë dhe do thjesht të shkosh në shtëpi.

  11 Signs That Show You’re Getting Older
  Foto nga Bright Side

  Mund të të dhëmbë ndonjë pjesë trupi qoftë edhe thjesht duke u ulur në karrige.

  11 Signs That Show You’re Getting Older
  Foto nga Bright Side

  Kur shikon filmin “Kevin i vetëm në shtëpi” mendon se sa e madhe duhet të jetë kredia e tyre që kanë blerë atë shtëpi.

  11 Signs That Show You’re Getting Older
  Foto nga Bright Side

  Njerëzit që ti njeh po planifikojnë të bëjnë fëmijë, ose janë shtatzënë.

  11 Signs That Show You’re Getting Older
  Foto nga Bright Side

  Krejt papritur vendos të bësh punët e shtëpisë me qejf të madh.

  11 Signs That Show You’re Getting Older
  Foto nga Bright Side

  Fle ku të të zërë momenti, edhe ulur në urban.

  11 Signs That Show You’re Getting Older
  Foto nga Bright Side

  Dyqani yt i preferuar tashmë është ai i fruta-perimeve të mira e të lira dhe jo ai i rrobave.

  *Ky post u përshtat nga Bright Side dhe është realizuar nga Fabjola Hije.

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]