• Shqip
 • English
 • E diel, 19 Maj 2019
 • Shqip
 • English
 • Histori Personale Të gjitha

  ‘Nuk i ndoqa më faqet që më shkaktonin stres’! Kjo nënë me tre fëmijë i tregon botës strijat dhe celulitin për një qëllim


  Historia lidhet me një nënë që ka tre fëmijët dhe së fundmi ka vendosur të postojë foto ku i duket celuliti, strijat dhe kilet e tepërta, që më saktë ka vendosur vetë ti ekspozojë, si një mënyrë për të përcjellë një mesazh tek gratë e tjera: Të duan trupin ashtu siç janë! 34 vjeçarja Sarah Nikole Landry nga Ontario, Kanada kërkon të ‘çlirojë’ nga korsetë dhe ndjenja e të ndjerit e shëmtuar të gjitha gratë që dikur kanë qenë dhe ato me trup të bukur, pa shenja dhe pa celulit.

  Pics by Sarah Nicole Landry / Caters News - (PICTURED: Sarah never felt happy despite being very thin dropping down to 114lb, after three large babies and gaining weight as a mum. She felt more insecure, last year she started posting pictures revealing her cellulite, loose skin and stretchmarks proudly, as well as paying attention to her bodys hunger, needs and wants. Now she is finally happy with herself and wants to help other mothers to celebrate their figures too and the typically considered flaws by showing it is normal and should be a thing to be proud of) A mum-of-three is celebrating her cellulite and showing-off stretchmarks in revealing posts to empower women and shatter the Instagram illusion. Sarah Nicole Landry, 34, from Ontario, Canada, hopes to liberate others by showing off areas on her stomach, butt and legs that most hide online. She battled body image issues after having three kids by the age of 25 and reaching 16st 1 (225lb) on the scales by 2013. Despite going onto to lose nearly eight stone (111lb) and documenting her carefully curated journey online instead of feeling like a reborn woman, she felt even more insecure about how she looked. - SEE CATERS COPY
  Në një intervistë për Metro, ka treguar se ra në depresion në moshën 25 vjeç, ku ishte bërë me tre fëmijë dhe shtoi në peshë tepër shpejt. Edhe pse i humbi disa kile, ndihej e pasigurt me trupin e saj. Por duke menduar se vlera e vërtetë si njeri nuk qëndron tek turpi, vendosi të largojë stresin, ankthin depresionin e ti tregojë botës se e do veten ashtu siç është. Ajo është konsulente e mediave sociale dhe ka shumë ndjekës në faqet që administron.

  Pics by Sarah Nicole Landry / Caters News - (PICTURED: Sarah never felt happy despite being very thin dropping down to 114lb, after three large babies and gaining weight as a mum. She felt more insecure, last year she started posting pictures revealing her cellulite, loose skin and stretchmarks proudly, as well as paying attention to her bodys hunger, needs and wants. Now she is finally happy with herself and wants to help other mothers to celebrate their figures too and the typically considered flaws by showing it is normal and should be a thing to be proud of) A mum-of-three is celebrating her cellulite and showing-off stretchmarks in revealing posts to empower women and shatter the Instagram illusion. Sarah Nicole Landry, 34, from Ontario, Canada, hopes to liberate others by showing off areas on her stomach, butt and legs that most hide online. She battled body image issues after having three kids by the age of 25 and reaching 16st 1 (225lb) on the scales by 2013. Despite going onto to lose nearly eight stone (111lb) and documenting her carefully curated journey online instead of feeling like a reborn woman, she felt even more insecure about how she looked. - SEE CATERS COPY
  Ja çfarë thotë ajo: Mendoja se vetëm unë kisha celulit në të pasme, si dhe strija në bark, por mendova se ka shumë në botë, mos të them shumica që i kanë, se kështu jemi krijuar, dikujt i shfaqen më herët, dikujt më vonë! Por si arriti të rikthente dashurinë për veten? Vendosi të mos i ndjekë më faqet me modele e photoshop që shfaqen kudo, sidomos në Instagram. Vendosi të bëhet më pak gjykuese për veten e saj dhe ti kushtojë rëndësi shëndetit mendor, më tepër se shëndetit fizik.

  “Doja të isha perfekte, por tani e kuptoj se nuk mund të jesh perfekt fizikisht. Tani ndihem më e sigurt se kurrë me veten time. Jam unë ajo që zgjedh të jem e lumtur. Kur e kujtoj se sa shumë u stresoja mendoj se sa budallaqe jam treguar. Nuk dua ti rris fëmijët duke më dëgjuar e ankuar për trupin tim. Unë kujdesem, por së pari duhet të pranosh veten”. Më poshtë keni disa foto të saj./ Marrë nga Metro britanik/ Për Tiranapost.al. E.B

  Pics by Sarah Nicole Landry / Caters News - (PICTURED: Sarah never felt happy despite being very thin dropping down to 114lb, after three large babies and gaining weight as a mum. She felt more insecure, last year she started posting pictures revealing her cellulite, loose skin and stretchmarks proudly, as well as paying attention to her bodys hunger, needs and wants. Now she is finally happy with herself and wants to help other mothers to celebrate their figures too and the typically considered flaws by showing it is normal and should be a thing to be proud of) A mum-of-three is celebrating her cellulite and showing-off stretchmarks in revealing posts to empower women and shatter the Instagram illusion. Sarah Nicole Landry, 34, from Ontario, Canada, hopes to liberate others by showing off areas on her stomach, butt and legs that most hide online. She battled body image issues after having three kids by the age of 25 and reaching 16st 1 (225lb) on the scales by 2013. Despite going onto to lose nearly eight stone (111lb) and documenting her carefully curated journey online instead of feeling like a reborn woman, she felt even more insecure about how she looked. - SEE CATERS COPY