• Shqip
 • English
 • E diel, 22 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet Të gjitha

  Njoftim i rëndësishëm nga ambasada për aplikuesit e Lotarisë Amerikane


  Ambasada Amerikane në Tiranë ka publikuar një njoftim për ata që kanë aplikuar për Lotarinë. Ambasada sqaron se aplikantët e Lotarisë që kanë jetuar jashtë Shqipërisë për më shumë se gjashtë muaj, duhet të marrin me domosdoshmëri një vërtetim Penal nga shteti ku kanë jetuar, për t’ju bashkëngjitur dokumentave të aplikimit.

  Njoftimi i plotë i Ambasadës: Jeni aplikant i Lotarisë? Nëse keni jetuar jashtë Shqipërisë më shumë se gjashtë muaj, ju duhet të merrni një vërtetim penal nga ai shtet si pjesë e aplikimit tuaj. #PyetAnen./ Tiranapost.al.E.B

  Lotaria Amerikane/ Kriteret kualifikuese mbi arsimimin dhe punësimin

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690