• Shqip
 • English
 • E martë, 16 Korrik 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Të gjitha TIP top

  Një shkollë në Spanjë ua mblodhi djemve. Punët e shtëpisë mësohen duke i bërë


  Hekurosja, gatimi dhe arnimi e qepja janë disa nga detyrat që zakonisht i bëjnë në shtëpi gratë, por që as nuk duhet e as nuk do jetë gjithmonë kështu. Burrat mund t`i bëjnë fare mirë dhe një shkollë në Spanjë e ka hedhur hapin e parë.

  Foto nga Facebook
  Foto nga Facebook
  Foto nga Facebook
  Foto nga Facebook
  Foto nga Televisión de Galicia / Youtube

  Atje u mësohen djemve punët e shtëpisë. “Barazia mësohet përmes praktikës”, ky është slogani i tyre që nuk mund të ishte më i goditur se kaq. Fotot janë shkrepur gjatë praktikës dhe vështirë që djemtë t`i harrojnë këto mësime.

  *Ky post u përshtat nga Bright Side dhe është realizuar nga Fabjola Hije.